Wawasan


anexus menyediakan penyelesaian yang paling inovatif dan berdaya saing dengan tumpuan terhadap perkembangan dan keupayaan teras dalam menyokong teknologi baru.

Misi

Untuk memahami dan menyambungkan keperluan dan kehendak perniagaan dengan penyelesaian yang paling inovatif dan mampu untuk berdaya saing.

Mengekalkan  strategik perniagaan jangka panjang  yang mapan dan berintegriti

Melahirkan Kepercayaan daripada pelanggan yang berpuas hati dalam pasaran yang semakin maju.

anexus merealisasikananexus mempunyai pasukan pengurusan yang kukuh dengan lebih daripada 20 tahun pengalaman bersama rekod pencapaian yang terbukti,  kami telah menyaksikan kekurangan dalam industri yang memerlukan perkhidmatan  yang lebih baik, perkhidmatan pelanggan yang berdedikasi, sokongan teknologi dan khusus dalam etika perniagaan profesional. anexus juga adalah sambungan diantara pelanggan-pelanggan kami dengan produk ketepatan dan perkhidmatan.

Pengkhususan anexus lebih cenderung dalam pasaran yang mecabar, termasuk Singapura, Malaysia, Vietnam, Thailand, Filipina, Hong Kong, Australia dan India. Ibu Pejabat kami terletak di singapura dan di pertengahan Asia Tenggara,ia  membolehkan kami memenuhi kehendak dan keperluan pelanggan kami.

Kami telah membina satu rangkaian yang luas di kalangan institusi penyelidikan terkenal, universiti, makmal-makmal R & D, pembuatan dan lain-lain peralatan pengeluaran moden.